Black Weekend - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Black Weekend - Se alle de bedste tilbud ❯
Bedste tennisgreb: Se de 7 udvalgte greb til tennisketchere i 2021

Bedste tennisgreb: Se de 7 udvalgte greb til tennisketchere i 2021

Det bedste tennisgreb giver den største glæde ved at spille tennis og sikrer ligeså, at man ikke får hverken ondt i hånden eller vabler. At spille tennis med et slidt og dårligt tennis greb er bare ikke det samme og giver et dårligt spil. Ens tennisketcher føles glat og er svær at styre. Skift grebet når det er slidt og tørt. Der findes overordnet set to typer af greb til tennis - tennis overgrip og tennis replacement grip. Forskellen ligger i tykkelsen. Her i denne købsguide til tennisgreb finder du de bedste og mest populære netop nu!

Af Wimbledons tennisguru
Priser er opdateret i dag søndag d. 28 november 2021. Indholdet er opdateret torsdag d. 4. november 2021 og er oprindeligt udgivet lørdag d. 16. januar 2021. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
ZERV Ultimate Overgrip tennisgreb

Konklusion: Her er det bedste tennisgreb

ZERV Ultimate Overgrip tennisgreb er udvalgt af Rune, som det bedste tennisgreb i november 2021.

Bedste

Hvilket tennisgreb er bedst i test?

1. ZERV Ultimate Overgrip tennisgreb

ZERV Ultimate Overgrip tennisgreb

Zerv tennisgreb

ZERV Ultimate Overgrip er et greb der kan bruges til alle ketcher sportgene, som tennis, badminton, squash, padel osv.    ZERV Ultimate Overgrip kommer i et slidstærkt materiale! Grebet kommer i en pakke med 3, så du kan spille komfortabelt i lang ti... Læs mere hos Tennisshoppen

2. ZERV Supreme Grip tennisgreb

ZERV Supreme Grip tennisgreb

Zerv tennisgreb

Nu har du muligheden for at købe et super lækkert greb fra vores eget mærke, ZERV! Her får du grebet i en frisk orange farve, og så kan det bruges til din tennisketcher. Grebet har en tacky fornemmelse, hvilket gør at du holder bedre på ketcheren. Gre... Læs mere hos Padelshoppen

3. Head Sanyo Pro tennisgreb

Head Sanyo Pro tennisgreb

Head tennisgreb

Extremt klæbende greb fra Head.   Verdensklasse greb til din ketcher - fra østriske Head Grebet er blødt og komfortabelt at røre ved, og giver dig god kontrol over din ketcher.  Et godt greb - til en skarp pris Materiale: Forstærket polyuret... Læs mere hos Tennisshoppen

4. Wilson Pro Overgrip tennisgreb

Wilson Pro Overgrip tennisgreb

Wilson tennisgreb

Wilson Pro Overgrip er et af verdens mest solgte tennis overgrip. Wilson Pro Overgrip er et rigtig lækkert tennis overgrip, som benyttes af blandt andre Roger Federer og Serena Williams. Kommer her i 30-pack. Det er et dejligt klædrigt tennisgreb, som vil... Læs mere hos Tennisshoppen

5. Tourna XL tennisgreb

Tourna XL tennisgreb

Tourna tennisgreb

Tourna Grip XL 3-pack er verdens mest solgte overgrip. Tourna Grip XL 3-pack absorberer sveden som ingen andre og gør at tennisgrebet altid er tørt. Tourna Grip XL 3-pak - Absorberende greb i verdensklasse Tourna Grip XL 3-pack er særdeles velegnet i va... Læs mere hos Padelshoppen

6. Wilson Overgrip Camo Green tennisgreb

Wilson Overgrip Camo Green tennisgreb

Wilson tennisgreb

Wilson greb i det fedeste camouflage design!   Suverænt Wilson greb - Wilson Overgrip Camo Grøn 3-pak Dette greb, fra Wilson, er et af de mest solgte overgrips i verden. Grebet kommer i en 3-pak og har et fedt camouflage design! Desuden er grebet kom... Læs mere hos Tennisshoppen

7. Wilson Premium Leather Grip tennisgreb

Wilson Premium Leather Grip tennisgreb

Lækkert tennisgreb i læder fra Wilson

Wilson Premium Leather Grip er et super lækkert kvalitets tennis greb til din ketcher. Du får her et stk premium læder greb i en flot cognac brun farve.... Læs mere hos Tennisshoppen

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 7 tennisgreb, har Rune valgt ZERV Ultimate Overgrip tennisgreb, som det bedste tennisgreb i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 6 andre populære tennisgreb, herunder bl.a. ZERV Supreme Grip, Head Sanyo Pro, Wilson Pro Overgrip & Tourna XL... klik her for at se de resterende!

8 ofte stillede spørgsmål til tennisgreb

Kan det rigtige tennisgreb forebygge tennisalbue?

Det rigtige tennisgreb kan reducere chancen for en tennis relateret skade, som f.eks. tennisalbue. Føles håndtaget for tyndt, så kan man øge dimensionerne med et lag overgrip.

Jeg får vabler af tennis, hvad gør jeg?

Oplever man at få vabler pga. sit tennisspil, så bør man vælge et ekstra komfortabelt tennisgreb. De er ofte lidt blødere og tykkere, hvilket giver en bedre spilleoplevelse for spilleren med hudirritation såsom vabler.

Hvornår bør man vælge et svedabsorberende tennisgreb?

Man bør vælge et svedabsorberende tennisgreb hvis man oplever dårligt greb om ketcheren grundet svedgener.

Hvor mange lag greb er der på en tennisketcher?

Der er to lag greb på en tennisketcher. Inderst er der et replacement grip og yderst et overgrip. Overgrip skiftes hyppigst, da det er i kontakt med håndfladen og dermed udsættes for håndsved, friktion mm.

Hvilken farve tennisgreb skal jeg vælge?

Tennisgreb med farve eller mønster har som udgangspunkt ingen praktisk betydning. Vælg først og fremmest det rigtige produkt og efterfølgende se på mønster- og farvemulighederne.

Hvad er et replacement grip på en tennisketcher?

Et replacement grip er det nederste og tykke lag greb på ketcherens håndtag. Det skiftes sjældent, da man altid har et overgrip lagt ovenpå. På dansk oversættes replacement grip til erstatninggreb.

Hvad er et overgrip på en tennisketcher?

Et overgrip på ketcheren er det yderste greb, der ligger ovenpå et replacement grip. Et overgrip er tyndere, og bruges til at regulere grebsstørrelsen, så det passer til spillerens hånd og greb om håndtaget.

Bør man købe et tennisgreb til sin ketcher?

Man bør afgjort købe et tennisgreb til sin ketcher, da det sikrer et godt greb om håndtaget og ligeså afhjælpe eventuelle svedgener eller vabler.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Yonex Super Grap 3 Pak, ZERV Supreme Grip (Blå), ZERV Deluxe Grip 3-pak (Sort), Overgrip Pro, Yonex Power Grip og Tourna Grip XL 3 pak.

Anbefalingerne er givet af • Wimbledons tennisguru
Skriv til Rune

Rune er tennisspiller i sin fritid, men lander nok i gruppen øvet turneringsspiller. Han spiller tennis 1 - 2 gange om ugen, året rundt. Han deltager i klubturneringer rundt omkring i Danmark.

Bedøm denne artikel
17 stemmer, gennemsnit: 4.7 / 5