Bedste tennisketcher: Her er de 10 bedste tennisketchere i 2021

Den bedste tennisketcher matcher ens spillestil og niveau. Det kan lyde som en selvfølgelig, men sandheden er dog, at størstedelen køber en forkert ketcher, som er for avanceret. Ord som rammebredde, opstrengningsmønster, størrelse, vægt og grebsstørrelse er blot nogle af de begreber du vil møde når du skal købe tennisketcher. Her i denne guide finder du de bedste og mest populære tennisketchere netop nu!

Wilson Advantage XL tennisketcher

Konklusion: Her er den bedste tennisketcher 🥇

Wilson Advantage XL tennisketcher er udvalgt af Rune, som den bedste tennisketcher i april 2021.

Bedste
Af Tennisspiller
Priser er opdateret i dag mandag d. 19 april 2021, indholdet tirsdag d. 16. februar 2021 og er oprindeligt udgivet lørdag d. 16. januar 2021.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.

Hvilken tennisketcher er bedst i test?

1. Wilson Advantage XL tennisketcher - BEDST I TEST 🥇

Wilson Advantage XL tennisketcher

Wilson tennisketcher

Wilson Advantage XL er helt perfekt til dig, som skal prøve tennis af eller dig, som gerne vil have en billig tennis ketcher i god kvalitet. Du får her en tennisketcher, som har et oversized hovede, som gør det lettere at ramme bolden. Det store hovede... Læs mere hos Tennisshoppen

2. Wilson Pro Staff Precision Team 100 tennisketcher

Wilson Pro Staff Precision Team 100 tennisketcher

Wilson tennisketcher

 Wilson Pro Staff Precision Team 100 er en super god tennisketcher til dig, som skal til at prøve kræfter med tennissporten! Du får her en tennis ketcher, som har nogle gode teknologier og funktioner, som er med til at give dig mange timers spilleglæd... Læs mere hos Tennisshoppen

3. Wilson Federer Pro 105 tennisketcher

Wilson Federer Pro 105 tennisketcher

Wilson tennisketcher

En rigtig fed tennisketcher fra Wilson i flot, klassisk Wilson design med den hvide og sorte farve. Wilson Federer Pro 105 er det perfekte tennisketchervalg til tennisspilleren, som ønsker at øge antallet af træningstimer og stadig have muligheden for at... Læs mere hos Tennisshoppen

4. Babolat Evoke 105 tennisketcher

Babolat Evoke 105 tennisketcher

Babolat tennisketcher

Babolat Evoke 105 er en super fin tennisketcher til begynderen eller til motionisten.   Babolat begynder tennisketcher - Skarp pris! Denne tennisketcher henvender sig i særdeleshed til nybegynderen, da den er super nem at spille med.  Ketchere... Læs mere hos Tennisshoppen

5. Head Titanium S6 tennisketcher

Head Titanium S6 tennisketcher

Head tennisketcher

HEAD Titanium S6 tennisketcher er lavet af letvægtsmaterialerne Titanium og Graphite, hvilket giver en tennisketcher som er utrolig nem at manøvrere med. Derudover har tennisketcheren HEAD Titanium S6 et ekstra stort Sweet-Spot, hvilket sikrer ekstra kraf... Læs mere hos Tennisshoppen

6. Head TI Radical Elite tennisketcher

Head TI Radical Elite tennisketcher

Head tennisketcher

Her kommer Head med endnu en super lækker en endda let tennisketcher fra Deres populære Radical serie. Ketsheren er en allround ketcher der egner sig til en bred vifte af tennis spillere.  Få kontrol på tennisbanen med en ketcher fra Head  Hvis du led... Læs mere hos Tennisshoppen

7. Babolat Boost Aero tennisketcher

Babolat Boost Aero tennisketcher

Babolat tennisketcher

Babolat Boost Aero tennisketcher er en takedown fra de noget dyrere topmodeller, men den går på ingen måder på kompromis med kvalitet eller design. Du får en utrolig flot og lækker tennisketcher, som bare ligger super godt i hånden! Med sin vægt på kun... Læs mere hos Tennisshoppen

8. Wilson Blade Feel 100 tennisketcher

Wilson Blade Feel 100 tennisketcher

Wilson tennisketcher

Wilson Blade Feel 100 er den perfekte tennis ketcher til dig, som vil føle dig ét med din ketcher. Du får en sublim føling med denne Blade Feel 100, og opnår en virkelig god præcision! Rammen er konstrueret med Basalt Carbon Fiber Composite (BLX), s... Læs mere hos Tennisshoppen

9. Wilson Roland Garros Elite 25 tennisketcher

Wilson Roland Garros Elite 25 tennisketcher

Wilson tennisketcher

Wilson Blade Feel 100 er den perfekte tennis ketcher til dig, som vil føle dig ét med din ketcher. Du får en sublim føling med denne Blade Feel 100, og opnår en virkelig god præcision! Rammen er konstrueret med Basalt Carbon Fiber Composite (BLX), s... Læs mere hos Tennisshoppen

10. Babolat Boost Drive tennisketcher

Babolat Boost Drive tennisketcher

Babolat tennisketcher

Babolat Boost Drive er en fremragende begynder tennisketcher eller en tennisketcher til ham/hende, som søger en god tennisketcher til en skarp pris. Du får ved denne Babolat tennisketcher masser af kvalitet for pengene og en tennisketcher du vil kunne hav... Læs mere hos Tennisshoppen

Tennis er en sport i rivende udvikling

Er du også blevet bidt af en gal tennisketcher og mener du, det er på tide, du får din egen tennisketcher?. Om det er første gang du skal købe tennisketcher eller om du har gjort det for år tilbage, så er du sikkert samme sted i dag.

Der er nemlig sket en eksplosion i udviklingen af tennisketcheren det sidste lille årti.

Udviklingen af tennisketcheren og interessen for sporten har gjort, at der i dag er et enormt marked for tennisketchere og tennis udstyr som tennisbolde, tennistasker og lækker tennistøj.

Det er både godt og skidt. Det er rigtigt godt, at der er et stort udvalg, hvad enten du er barn, begynder, voksen eller erfaren, herre eller dame.

Ulempen er, at det store udvalg gør det utrolig svært at gennemskue markedet for at finde den bedste tennisketcher.

Den rigtige tennisketcher er alfa omega for dit spil

Når du spiller tennis er det vigtigt, at du finder den helt rigtige tennisketcher til dig. Det behøver ikke nødvendigvis at være den dyreste, det skal derimod være den, der passer til dit spilleniveau, din spillestil og selvfølgelig også dit budget.

Er du i tvivl om hvilket spilleniveau og spillestil du er på, så kan du med fordel spørge din træner hvis du har sådan en. Han eller hun vil kunne give dig nogle retningslinjer at gå efter. Du kan også spørge en mere erfaren spiller til råds.

Vi gennemgår alle de overvejelser, du bør gøre dig, når du skal købe den bedste tennisketcher.

En tennisketcher er et komplekst redskab eller værktøj som kan hjælpe dig med at brillere på banen - hvis du vælger den rigtige ketcher.

En tennisketcher er ikke bare en tennisketcher. Den har utrolig mange facetter, som adskiller den ene model fra den anden.

For at klæde dig godt på til at købe den bedste tennisketcher, så gennemgår vi her de vigtigste elementer, som du skal være opmærksom på og kende til:

  • Bruger (Barn, voksen, nybegynder, erfaren)
  • Hovedstørrelse
  • Grebstørrelse
  • Rammebredde
  • Opstrengningsmønster
  • Vægt og balance i ketcheren

Som du kan se, så er der mange overvejelser, som man skal gøre sig for at finde den perfekte ketcher til dit spilleniveau, spillestil og pengepung.

Det er vigtigt at længden på din ketcher passer til din højde, så den ikke rammer jorden ved slag.

Vælg en tennisketcher, der passer til dit spille niveau

Når du skal vælge den bedste tennisketcher til dine behov, så skal du netop lede efter en ketcher, der passer til dit spilleniveau og din spillestil.

Du skal ikke begå den fejltagelse at købe en for avanceret ketcher der er designet til en øvet tennisspiller hvis du først selv lige er gået i gang med sporten. Det vil kun give frustrationer, da du endnu ikke er på et niveau hvor du vil kunne kontrollere ketcheren.

Som uøvet vil du gerne have en ketcher der ikke vejer så meget. Som du bliver mere og mere øvet, så vil du gerne have en tennisketcher med mere vægt og en smallere og hårdere ramme.

Tennisketcher til børn

Hvis dit barn viser interesse for sporten, så er det en god idé at investere i en tennisketcher til børn eller juniorer. Tennisketcherens størrelse er nemlig vigtig for at kunne håndtere den ordentlig. En voksen tennisketcher er i reglen for stort til et barn.

Børne tennisketchere til de mindste er meget mindre end ketchere til voksne.

Grebstørrelsen er mindre, så barnet har lettere ved at gribe.

Samtidig er hovedstørrelset ofte større eller samme størrelse, som en voksen ketcher.

Mens børnene er små, er tennis legen vigtigere end kvaliteten på tennisketcheren. Det forandres selvfølgelig i takt med at barnets motorik udvikles.

Skal du lede efter en tennisketcher til børn, så led efter en ketcher med en længde på ca 63 cm.

Tennisketcher til den voksne nybegynder

Hvis du har fået blod på tanden og gerne vil udvikle dit tennis spil, så er du nok nået til erkendelsen af, at det er på tide, at du får din egen ketcher.

Mange starter med at låne ketchere i den klub, hvor de træner. Det er også en god idé, fordi det giver dig mulighed for at prøve forskellige modeller. Men man når et tidspunkt, hvor man bare gerne vil have sit eget udstyr.

Der er rigtig mange forskellige mærker, der sælger tennisudstyr. Nogle af de mest populære er:

  • Yonex
  • Wilson
  • HEAD
  • Babolat

Som voksen nybegynder skal du lede efter en tennisketcher med et stort hoved. Det er typis 100”.

Du skal vælge en ketcher hvor balancen, altså vægten, er nede i grebet, og ikke i hovedet.

Eksperterne anbefaler, at nybegyndere vælger en ramme, der er mere end 21 mm. Det skal være en blød bred ramme.

Ketcherens opstrengningsmønster har også meget at sige for spiloplevelsen. Jo flere strenge jo bedre, når du er nybegynder. Flere strenge giver nemlig mere kontrol.

Den bedste tennisketcher til den øvede tennisspiller

Som øvet tennisspiller har du allerede slidt flere tennisketchere op. Du har derfor en meget bedre idé om hvad der virker for dig.

Alligevel kan det være en stor udfordring at vælge ny ketcher, fordi der hele tiden sker så meget med teknologien indenfor tennisketchere.

Når du er en øvet tennisspiller, så har du bevæget dig væk fra de helt lette begynder tennisketcher. Du vil nu gerne have en noget tungere ketcher.

Du har også specifikke krav til rammen, der nu gerne må være tyndere og stivere.

Når det kommer til dine strenge, så har du helt sikkert også specielle præferencer, som de skal leve op til.

Vi har samlet nogle eksempler på rigtig gode tennisketchere til den øvede spiller her på siden. Tennisketchere hvor vi ved at du får kvalitet for dine penge.

Bedste tennisketcher til den super seriøse spiller eller dig, der er professionnel

Er du i denne kategori, så har du helt sikkert den nødvendige viden til at vælge den bedste tennisketcher til dig. Vi har ikke nogle guldkorn i ærmet, som du ikke allerede kender til, men vi ønsker dig held og lykke med turneringerne.

Er du i tvivl om to størrelser greb - så skal du altid vælge den mindste.

Din tennisketcher greb har stor betydning

Når du har fundet den type ketcher, som du gerne vil spille med. En ketcher hvor hovedstørrelse, rammebredde og opstrengnings mønster spiller, så mangler du bare at finde det perfekte greb.

Er du det mindste i tvivl mellem to størrelser greb, så vælg altid det mindste.

Årsagen til, at vi anbefaler, at du vælger det mindste er, at du udenpå selve grebet skal have dit overgreb på og det fylder også.

Et overgreb er et 0,5 mm tykt greb som lægges ovenpå det greb som ketcheren er født med fra producentens side.

Sådan finder du det greb der har den rigtige størrelse til dig?

Der er rigtig mange ting som man skal forholde sig til, når man er på udkig efter den næste tennisketcher. Heldigvis er det ganske let at finde ud af om grebet på en ketcher passer i størrelsen til dig.

Du skal blot tage et helt normalt greb på ketcheren, som du vil gøre hvis du skal til at slå til en bold. Og så skal du nærstudere mellemrummet mellem dine fingerspidser og håndfladen.

Hvis mellemrummet er så stort, at du lige akkurat kan få en lillefingerspids ind i mellem, så har du den rette størrelse greb.

Konklusion

Efter gennemgang af mere end 10 tennisketchere, har Rune valgt Wilson Advantage XL , som den bedste tennisketcher i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 9 andre populære tennisketchere, herunder bl.a. Wilson Pro Staff Precision Team 100, Wilson Federer Pro 105, Babolat Evoke 105 & Head Titanium S6... klik her for at se de resterende!

Bedøm denne artikel
21 stemmer, gennemsnit: 4.8 / 5